Онкологијата го набави производот кој им помага на пациентите со рак

Неодамна европските медицински научници во соработка со бугарските медицински експерти го донесоа VITACEPTIN®, важен производ за болните од рак и луѓето изложени на смртоносна болест која забрзано се шири во светот.