• Së fundmi, shkencëtarë mjekësorë evropianë në bashkëpunim me ekspertë mjekësorë bullgarë sollën VITACEPTIN®, një produkt i rëndësishëm për pacientët me kancer dhe personat e ekspozuar ndaj një sëmundjeje vdekjeprurëse që po përhapet me shpejtësi në mbarë botën.

  VITACEPTIN® është një produkt revolucionar që aktualisht nuk ka konkurrencë në treg.

  Për shkak të aktivitetit maksimal të vetive antitumorale dhe imunostimuluese, produkti përdoret në maksimum në spitale të ndryshme në mbarë botën.

  Një sërë analizash klinike konfirmojnë se, falë vetive të tij të forta antitumorale, VITACEPTIN® ndihmon onkologët në masën që eliminon efektet anësore të kimioterapisë dhe terapisë me lazer.

  Shumë mjekë thonë se është aktivizuesi kryesor në maturimin e qelizave dendritike. Nëse kjo metodë është përdorur për vaksinat deri më tani, vitet e fundit është përdorur në luftën kundër sëmundjeve latente. Me pak fjalë, qelizat dendritike sigurojnë antigjenin kryesor të qelizave T, i cili është pjesë e imunitetit të fituar dhe të lindur. Së bashku me limfocitet B, ato mbështesin kujtesën imune. Sigurisht, vlerësimet e mira nuk ndalen me kaq - VITACEPTIN® stimulon aktivitetin e sistemit imunitar duke rritur prodhimin e qelizave NK që janë vrasës natyralë. Padyshim që trajtimi konvencional është thelbësor, por gjendja e organizmit pas shumë terapive është e njëjtë si pas një sulmi bërthamor. Qelizat e kancerit shkatërrohen, por edhe bakteret e dobishme dhe qelizat që janë pjesë e sistemit imunitar. Qelizat bllokohen nga një sasi e madhe toksinash. Parazitët shumohen me shpejtësi dhe bllokojnë funksionin normal të sistemit imunitar. Mjekëve u është bërë gjithmonë pyetja: “Kur gjendet një produkt që lehtëson në mënyrë efektive gjendjen e pacientëve me kancer, por gjithashtu ndihmon në shmangien e një sërë gjendjesh negative që ndodhin gjatë kimioterapisë (të vjella, lodhje, humbje oreksi, etj.) gastrointestinale. probleme, anemi etj? ”

  Me VITACEPTIN® gjatë kimioterapisë, pacientët:


 • Ata nuk kanë humbje të oreksit dhe nuk kanë simptoma të të përzierave dhe të vjellave;

 • Ndjeheni energjik, jo i lodhur dhe i rraskapitur,

 • Keni lëvizje normale të zorrëve dhe pastrim në traktin gastrointestinal;

 • Të gjitha me nivele të rregulluara të sheqerit në gjak;

 • Ata kanë një rrezik të reduktuar të anemisë.VITACEPTIN® tregon rezultate të larta në trajtimin e llojeve të ndryshme të kancerit, edhe në faza të avancuara. Ka një përbërje natyrale që mbështet trajtimin konvencional pa pasur nevojë për të.

  Aspektet e funksionit antitumor të VITACEPTIN® përfshijnë:


 • Aktivizues në degjenerimin e qelizave dendritike;
 • Frenimi i cikleve cistike;
 • Induksioni i apoptozës dhe aktivitetit antiproliferativ;
 • Veprim anti-inflamator;
 • Anti-angiogjenezë;Frenimi i metastazave.

  VITACEPTIN® rrit dhe stimulon aktivitetin e sistemit imunitar duke rritur prodhimin e qelizave NK.

  Gjatë studimeve të thelluara, shumë shkencëtarë kanë zbuluar se ekstraktet e bimëve mjekësore në produkt, përkatësisht Iresine celosia dhe Petiveria allicea, janë aktivizuesit kryesorë në procesin e formimit të qelizave dendritike. Ky proces ndahet në tre faza:
 • Faza e parë bazohet në paraqitjen e antigjeneve të qelizave T dhe aktivizimin e tyre;
 • Faza e dytë përfshin rolin e tyre në nxitjen e tolerancës imune;
 • Faza e tretë - rëndësia e tyre për ruajtjen e kujtesës imune së bashku me limfocitet.

VITACEPTIN® vepron si një detoksifikues intensiv, i cili ndërpret procesin e dehjes në qeliza, pasuron trupin me oksigjen dhe substanca me veprim antioksidues, stimulon palcën e eshtrave dhe rezulton në formimin e eritrociteve dhe hemoglobinës.

Produkti stimulon funksionin kryesor të mëlçisë për të detoksifikuar trupin, duke e pastruar atë nga toksinat e grumbulluara për shkak të kimioterapisë dhe trajtimit.

Kur dhe si përdoret VITACEPTIN®?

Gjatë trajtimit: VITACEPTIN® duhet të merret para, gjatë dhe pas kimioterapisë: 1 tabletë 3 herë në ditë, mundësisht 30 minuta para ngrënies.E rëndësishme:
VITACEPTIN® nuk duhet të ndërpritet gjatë kimioterapisë.

Në rastet kur një qelizë e re tumorale zhvillohet në trup, VITACEPTIN® për shkak të aktivitetit të saj antitumor kontribuon në shkatërrimin e saj përpara se të fillojë të shpërbëhet, grumbullohet dhe të formojë një masë tumorale.