VITACEPTIN®, INOVACION NË ONKOLOGJI

 

E BËJMË JETËN MË TË MIRË

 
 
 
 
 
 
E BËJMË JETËN MË TË MIRË
 

Çfarë është VITACEPTIN®?

 
 
 
 
Vitaceptin ® është antioksidant i fuqishëm që ndihmon në luftën kundër kancerit dhe parandalimin e tij, detoksifikon trupin dhe punon për të forcuar sistemin imunitar në kohë stresi, lodhjeje dhe sëmundjesh.
 
 
 
 
Vitaceptin ® përdoret si ndihmës për terapitë konvencionale dhe terapitë e vendosura për kancerin - kimioterapi dhe terapi me rrezatim.
 
 
 
 
Vitaceptin ® ndihmon në ndalimin e rritjes së qelizave tumorale pa dëmtuar trupin.
 
 
 
 
Vitaceptin ® ndihmon në uljen e sheqerit në gjak dhe përmirëson funksionin e tretjes.
 
 
 
 
 
 
 
 
Trajtimi konvencional i kancerit është pa diskutim efektiv, por shpesh tregon selektivitet të ulët sepse prek edhe qelizat normale. Kjo çon në efekte anësore serioze.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E BËJMË JETËN MË TË MIRË

 
Ne krijojmë inovacion për të ofruar trajtim efektiv dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës njerëzore.
 
 
 
 
 
 
 

PËR PRODUKTIN

 
Vitaceptin ® ndihmon për të kapërcyer efektet anësore të kimioterapisë dhe terapisë me rrezatim. I pranuar si një ndihmës i terapisë kryesore ndikon në rrjedhën e kancerit, me mekanizma të ndryshëm të përfshirë në proceset e parandalimit dhe rritjen e aktivitetit antitumor të qelizave të shëndetshme në organizmin e prekur.
 
 
 
 
 
 
 
 

CILAT JANË SUBSTANCAT AKTIVE TË VITACEPTIN-IT?

 
Vitaceptin ® është krijua si rezultat i përpjekjeve për të gjetur një produkt me origjinë dhe veti natyrore, duke mbështetur imunitetin me aktivitet maksimal antioksidues, duke shfaqur veti antitumorale dhe me një përbërje 100% natyrale.
 
Vitaceptin ® është me origjinë bimore dhe përmban përbërës natyralë biologjikisht aktivë Iresine celosia dhe Petiveria alliacea .
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SI FUNKSIONON VITACEPTIN®:

 
 
 
 
 
Bllokon radikalet e lira reaktive. Radikalët e lidhur me antioksidantët nuk janë të rrezikshëm për trupin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Thith dhe largon toksinat, radionuklidet dhe substancat e dëmshme, duke detoksifikuar trupin.
 
 
 
 
 
 
 
 
Për shkak të vetive të tij antioksiduese, Vitaceptin ® u dhuron elektrone të lira radikalëve, i çaktivizon dhe i neutralizon ato. Procesi i pastrimit të radikalEve të lirë ndërpritet dhe pasi çaktivizohen, ato nuk kanë asnjë efekt të dëmshëm në qeliza.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vitaceptin ® mbështet sistemin imunitar duke ndërprerë procesin e intoksikimit në qelizat, pasuron trupin me oksigjen dhe antioksidantë, stimulon palcën e eshtrave dhe kjo çon në formimin e më shumë rruazave të kuqe të gjakut (eritrociteve) dhe hemoglobinës.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SI MERRET VITACEPTIN®?

 
Para, gjatë dhe pas rrezatimit ose kimioterapisë : 3 tableta 3 herë në ditë 30 minuta para ngrënies.
Për efekt parandalues dhe detoksifikues: 2 tableta dy herë në ditë 30 minuta para ngrënies.
 
Sa tableta përmban Vitaceptin ® :
 
 
 
 
 
Një pako Vitaceptin ® përmban 10 blistera me 9 tableta (90 tableta për paketë).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detoksifikimi më i shpejtë dhe më efektiv i trupit, i bllokuar nga sasia e madhe e toksinave për shkak të terapisë me rrezatim dhe kimioterapisë.
 
 
 
 
Vitaceptin ® ndihmon për të kapërcyer efektet anësore të kimioterapisë dhe terapisë me rrezatim te pacientët me kancer.
 
 
 
95-nov
 
Kontribuon në uljen e sheqerit në gjak dhe përmirëson funksionin e sistemit tretës.
 
 
 
95-nov
 
Ilaçi është kompatibil me të gjitha trajtimet dhe terapitë konvencionale të vendosura për kancerin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PËR NE

 
Medical Farm ofron produkte terapeutike të cilësisë së lartë dhe të nevojshme që përmirësojnë ndjeshëm jetën e konsumatorëve në gjendje të caktuara mjekësore.

Vitaceptin® tani shitet në Republikën e Maqedonisë së Veriut: Në Tetovë, në zinxhirin e farmacive BLEMEDICA dhe në farmacinë AORTA FARM dhe në zinxhirin e farmacitë EUROFARM dhe ZEGIN, në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut.